CLIENT LOGIN
Naam
Wachtwoord
Telefonie

Wist u dat u enorm kunt besparen op uw telefoonkosten? Wij kunnen u precies vertellen waarop u kunt besparen. Dit alleen al door middel van een eenvoudige analyse van uw vaste en mobiele telefoonfacturen. Denk hierbij niet alleen aan veranderen van provider. Ook is met een stukje hardware een flinke besparing mogelijk. (Denk bijvoorbeeld aan uw telefoonkosten van vast naar mobiel)

Vaste telefonie:

We hebben een ruime ervaring met diverse telefoonsystemen. Denk aan Siemens, Avaya en diverse centrales van KPN.

Bij het uitvoeren van een adviesgesprek wordt er naar uw telefoniebehoefte gekeken. Op basis van de gewenste mogelijkheden wordt de meest geschikte (voordeligste) centrale gekozen. Na opdracht wordt de centrale geconfigureerd conform uw wens. Ook wordt de huidige netwerkinfrastructuur bekeken en eventueel aangepast.

Ook geven wij u een perfect advies over uw abonnementen en regelen eventueel uw overstap naar een andere provider, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.


Mobiele telefonie:

Wij kunnen u een perfect advies geven over uw telefonie-abonnementen. Ook advies over toestellen is mogelijk. Mocht u daarnaast de behoefte hebben om een koppeling te leggen tussen uw Exchange server en uw mobiele telefoon, kunnen wij u daarmee perfect helpen.

Copyright 2020 Assist Automatisering | All rights reserved. Disclaimer