CLIENT LOGIN
Naam
Wachtwoord
Netwerkbeheer
Een Second Opinion? Een volledige Netwerkscan? Systeembeheer Uitbesteden? Bij ons zijn al uw ICT-vraagstukken in vertrouwde handen.

We beheren, analyseren en troubleshooten al uw netwerkproducten, zoals Servers, Werkstations, Telefooncentrales, Bekabeling en Websites. Middels duidelijke schema's en draaiboeken wordt uw huidge automatisering beschreven, zodat u zelf ook duidelijk inzicht heeft over wat u nu heeft en wellicht wat er nog noodzakelijk is. Hiermee worden dus ook de zwakke plekken blootgelegd. Op basis van deze gegevens geven wij u een duidelijk advies, zodat u weet waar u aan toe bent.
 
Netwerkbeheer op maat.
 
Uw bedrijfsprocessen zijn belangrijk. Aangezien uw werkwijze verschilt met die van anderen, houden we alle netwerkgegevens voor u bij. We zorgen dat alle relevante informatie betreffende uw netwerk duidelijk beschreven wordt, zodat we bij storingen snel en eenvoudig kunnen troubleshooten. Dit scheelt u uiteindelijk veel kopzorgen en uiteraard ook tijd.
 
Eigen serveroplossing te duur?
 
Er zijn verschillende mogelijkheden om (tijdelijk) een stukje serverruimte te huren. U kunt dan via het internet rechtstreeks op uw virtuele bureaublad inloggen, uw mail lezen, documenten maken met office, en daarnaast ook eigen applicaties draaien. Ook is backup-online en een eigen webdrive mogelijk. Het voordeel is dat een eenmalige hoge aanschafprijs niet noodzakelijk meer is, een dagelijkse backup voor u verzorgt wordt en u vanaf elke werkplek met een internetverbinding een beveiligde toegang hebt tot uw bestanden, applicaties en e-mail. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.
 
 
NIEUWS

Meer...
Copyright 2020 Assist Automatisering | All rights reserved. Disclaimer